Helder Huis
De naam zegt het eigenlijk al. Wij zijn duidelijk over uw huis en alles wat daar mee samenhangt. Uw hypotheek, verzekeringen, maar ook makelaardij en de fiscale- of juridische aspecten.

Helder Huis biedt een palet aan diensten die naadloos op elkaar aansluiten. De particulier én de particulier ondernemer zijn hierbij onze klanten.

Ontstaan
Helder Huis bestaat sinds 2008 en is opgericht door Jacques Hendriks. Jacques was voorheen werkzaam als financieel adviseur en hypothecair planner. Inmiddels zijn de werkzaamheden veel breder geworden en biedt Helder Huis naast hypotheken en verzekeringen ook boekhoudkundige- en juridische diensten aan en is er een groeiende makelaardij praktijk in ontwikkeling.

Klant centraal
Bij Helder Huis staat de klant centraal.  Dat begint bij de prijzen. Geen cent teveel zouden de Zeeuwen zeggen. En dat is ook zo.

Scherpe tarieven en een service gerichte werkwijze is wat Helder Huis anders maakt dan de concurrentie. Daarbij zijn de aangeboden oplossingen van een hoge kwaliteit en vaak net even beter dan op het eerste oog mogelijk leek.

Ook geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek?
Belt u ons dan even of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact op met u.