Aanvullende diensten makelaardij

Wanneer u kiest voor ons makelaarspakket kunt u onze dienstverlening uitbreiden met de volgende diensten.

Professionele foto’s€ 175,-

Onze ervaring is dat een goede (foto)presentatie van uw woning leidt tot meer bezichtigingen en een snellere verkoop. Helder Huis werkt samen met professionele fotografen die schitterende foto’s van uw woning maken. Desgewenst kunnen wij ook “hoogte” foto’s van uw woning laten nemen; onze makelaar stelt hiervoor graag een prijsaanbieding op.

360° foto’s € 75,-

Geven de potentiële kopers het gevoel om midden in de woning te staan, zelf door de ruimtes te bewegen en bieden een extra beleving van de verschillende ruimtes en details.

Video€ 250,-

Een video op Funda brengt de sfeer van uw huis en de directe omgeving over. Met een video kunt u inzoomen op de mooiste en belangrijkste aspecten van uw huis, zoals het uitzicht, de lichtinval of authentieke elementen. De online kijker ervaart zo de sfeer van uw huis optimaal en krijgt een voorproefje op de werkelijke bezichtiging.

Interactieve plattegrond € 75,-

Op basis van schetsen of reeds bestaande plattegronden zorgt Helder Huis voor een interactieve 2D en 3D plattegrond van uw woning. De plattegronden worden zowel op Funda, de website van Helder Huis als in uw woningbrochure geplaatst. Plaatsing op Funda is voor de termijn van 1 jaar.

Toppositie€ 115,-

Plaats uw woning prominent bovenin de zoekresultaten van Funda met gevonden aanbod. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze tophuizen veel vaker bekeken worden, waardoor de verkoop ook veel sneller verloopt. Plaatsing op Funda als Toppositie is voor de termijn van 1 maand.

Open huizen route € 55,-

Helder Huis zorgt voor vermelding van uw “open huis” op de websites van Funda en Helder Huis. U begeleidt zelf de bezoekers.