Wij verkopen uw huis

Unieke werkwijze
Helder huis verkoopt uw woning door middel van een unieke benadering van uw woning. Dit doen wij door uw woning optimaal in de belangstelling te plaatsen van de verwachte koper. Een twee kamer appartement zal immers geen gezin kunnen herbergen en een luxe villa is minder geschikt voor een alleenstaande oudere. Vanuit deze gedachte wordt uw woning maatwerkgericht aangeboden aan potentiële kopers. Hiermee richten wij ons op een snelle en efficiënte verkoop voor een zo hoog mogelijke prijs.

Daarnaast hanteren wij voor de beloning van onze dienstverlening een vast percentage  voor de complete dienstverlening. Alleen secundaire kosten kunnen bij dit tarief opgeteld worden. Hierbij kunt u denken aan presentatiekosten, extra advertentiekosten, het meedoen aan open dagen en dergelijke. Deze extra kosten worden altijd vooraf gecommuniceerd en pas na uw goedkeuring uitgevoerd.

Compleet pakket
Wij hanteren een compleet pakket, de kosten van dit pakket zijn 1,4% inclusief btw van de verkoopprijs! Er is een minimale prijs van € 2.500 exclusief btw van toepassing. Wij hanteren geen extra opstartkosten tenzij er bijkomende diensten van toepassing zijn.

Waar bestaat dit pakket uit?
Met het complete pakket heeft u direct de meest volledige dienst.

– Opname van de woning door de makelaar

– Presentatie op onze website en de bekende woningwebsites zoals  Funda.nl, Jaap.nl, huislijn.nl en dergelijke

– De opmaak van een professionele brochure

– Het leiden van de bezichtigingen

– Het voeren van de prijsonderhandelingen

– Opmaak van de koopakte bij verkoop

– Begeleiding tot bij de notaris

Wij staan u graag bij, ook met advies over de financiering of andere wensen.

Wilt u meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.